popol.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
advertenties

Aangepast zoeken
 
 
bezoek Belvilla vakantiehuizen
 
Bezoek PoPoL's webpagina's
 
verbeter je ranking op zoekmachines 
 
 
bezoek hpv.popol.eu
 
bezoek scheren.popol.eu
 
bezoek france.popol.eu 
 
bezoek lpg.popol.eu

bezoek duitsedoggen.popol.eu
 
speel sudoku bij popol.eu
 
bezoek Walterito's fototentoonstelling
 
Minister prostitueert zich
 

Minister prostitueert zich

 
België heeft er officieel een nieuwe prostituee bij:  federaal Minister van Werk, mevrouw Monica De Coninck ziet er geen graten in om mee te spelen in het VTM-kookprogramma  "Masterchef".
 
Het werkwoord 'prostitueren' wordt in Van Dale onder meer omschreven als misbruiken, met als voorbeeld: 'zich laten prostitueren door het Amerikaans imperialisme, ten gunste van de kijkcijfers'
 
'prostitueren' volgens het woordenboek 
 
En dat is net wat De Coninck doet: ze neemt deel, niet allen ten gunste van de kijkcijfers, maar ook met de bedoeling haar imago op te krikken bij Jan Publiek. Met de komende gemeenteraadsverziekingen (geen tikfout) in het verschiet, waarbij Monica De Coninck -hoewel ze minister is en bijgevolg 'verzekerd van werk'- toch opkomt op de stadslijst van socialistisch kopstuk Patrick T-shirt Janssens, is ieder extra stem immers mooi meegenomen.
 
Een mens vraag zich soms af waar zo'n minister-in-functie toch al die tijd vandaan haalt om in zo'n tv-reeks mee te spelen. Monica De Coninck voert naast haar 'belangrijkste' (leest 'meestbetalende') portefeuille als Federaal Minister Van Arbeid trouwens nog een hele rist andere -al of niet bezoldigde- nevenactiviteiten uit.

In het Belgisch Staatsblad verschijnt er jaarlijks een lijst met de (bekende) mandaten van de excellenties. Hieronder het lijstje van Monica De Coninck uit het B.S. d.d. 12/08/11.
 
mandaten Monica De Coninck 
 
Uiteraard is dit een 'oude' lijst uit 2011, om de eenvoudige reden dat dit de meest recente is. De Coninck is sinds haar ministerschap geen OCMW-voorzitter meer. Of ze andere mandaten is blijven uitoefenen, daar ben ik niet van op de hoogte. Dit lijstje wordt u enkel getoond om te bewijzen dat de minister van werk écht houdt van werken...
 
 
 
 
Ondertussen is voor Monica De Coninck, Minister van Werk, iedere vorm van reclame voor haar persoontje mooi meegenomen, een vette kop op de website van VTM (boven) of een foto waarop zij lijkt te laten uitschijnen dat ze nog aan een ander programma gaat deelnemen: WIE VAN DE DRIE (foto onder)

wie van de drie?
 
 
Een minister in functie die zich prostitueert:

ONLY IN BELGIUM

 
     
(klik op de vlag voor nog meer plezier
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl