popol.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
advertenties

Aangepast zoeken
 
 
bezoek Belvilla vakantiehuizen
 
Bezoek PoPoL's webpagina's
 
verbeter je ranking op zoekmachines 
 
 
bezoek hpv.popol.eu
 
bezoek scheren.popol.eu
 
bezoek france.popol.eu 
 
bezoek lpg.popol.eu

bezoek duitsedoggen.popol.eu
 
speel sudoku bij popol.eu
 
bezoek Walterito's fototentoonstelling
 
VRT 'live' met uur vertraging
 

VRT 'live' met uur vertraging

 
Dinsdagmiddag, in Londen zijn de Olympische Spelen volop aan de gang. We kijken via satelliet naar BBC HD en volgens de rechtstreekse uitzending van het schoonspringen. Na alle sprongen volgt de punten- en medailleverdeling. De competitie is afgelopen. 'The End', als het ware.
 
We schakelen vervolgens over naar de Vlaamsche Tellevies en zien op "Canvas" dat er "SPORZA LIVE" in de rechterbovenhoek van het beeld wordt geprojecteerd. Daar is het verloop van het schoonspringen ook te zien: we zien dezelfde atleten dezelfde sprongen uitvoeren en dezelfde punten krijgen als we een uur eerder reeds op BBC HD mochten zien. Hallo VRT: hallo Sporza: "LIVE" wil zeggen dat de uitzending RECHTSTREEKS de ether in gaat, niet een uur na de feiten. Of: hoe de VRT zijn kijkers (nog maar eens) bedriegt. 
 
In de rand merken we ook nog op dat de Canvaskijker twee weken lang bestolen wordt van zijn normale programma's. O.a. Herman Van Molle moet wijken voor 'de klok rond' Olympisch nieuws. Terwijl de nieuwe VRT-zender "OP12" 's avonds, wanneer de uitzendingen van "Ketnet" afgelopen zijn, GEEN UITZENDING heeft. M.a.w. het is perfect mogelijk om vanaf 20.00 u "OP12" te gebruiken voor de O.S, en de normale avonduitzendingen van "Canvas" te laten plaatsvinden op de vertrouwde zender. Maar neen, men ramt de canvaskijker, sportliefhebber of niet, liever een overdosis sprot door de strot. Pardon: dat moest natuurlijk SPORT zijn.

En dan willen we het nog niet hebben over de 'gespecialiseerde' commentatoren die hun zegje mogen doen tijdens de O.S. Misschien hebben deze lieden ooit uitgeblonken in hun sportspecialisatie, maar een uitgebreide cursus logopedie zou voor velen geen overbodige luxe betekend hebben. Het gewouwel, het gestuntel, het koeterwaals dat er te horen valt, jawadde...

 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl