popol.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
advertenties

Aangepast zoeken
 
 
bezoek Belvilla vakantiehuizen
 
Bezoek PoPoL's webpagina's
 
verbeter je ranking op zoekmachines 
 
 
bezoek hpv.popol.eu
 
bezoek scheren.popol.eu
 
bezoek france.popol.eu 
 
bezoek lpg.popol.eu

bezoek duitsedoggen.popol.eu
 
speel sudoku bij popol.eu
 
bezoek Walterito's fototentoonstelling
 
B-post werkt ... met beetje geluk
 

B-post werkt ... met beetje geluk

 
Op dinsdag 4 september plaatste ik 's avonds laat een on-line bestelling bij een Duitse firma. De volgende ochtend ontving ik een mail met de orderbevestiging en de dag daarna stak er een nieuw bericht in mijn mailbox, met het volgnummer van DHL inclusief een link.
 
Via die link kon ik on-line volgen waar mijn pakje zich bevond: het vertrok donderdag vanuit Hamburg en in de vroege uurtjes van vrijdag 7 september, werd het pakje in Keulen van DHL overgedragen aan het Belgische B-Post.

En toen werd het de rest van de dag stil.
 
Op de website van DHL was er een link naar de tracker van B-Post, maar die herkende de Duitse barcode niet. In de late namiddag dan maar gebeld met de klantendienst van B-Post. Na een drietalig onthaal (vive la Belziek) en nog een viertal keuzemogelijkheden uiteindelijk toch een levende medewerker aan de lijn gekregen.

Ja, aan de hand van de Duitse barcode kon hij zien dat het pakje zich in Keulen bij B-Post bevond. Neen, hij kon nog geen Belgische volgnummer vinden, maar hij kon me 'verzekeren' dat het pakje maandag of dinsdag geleverd zou worden.
 
Maandag voormiddag nog maar eens gebeld om dat volgnummer te weten te komen. Drietalig menu enzovoort, levende medewerker. Neen, er was nog steeds geen Belgisch volgnummer bekend.
 
Maandagavond voor de derde keer dat klotenummer gebeld en dit keer wist de stem me zowaar een nieuw nummer mee te delen.
 
Op de vraag wanneer het pakje geleverd zou worden was het antwoord: "Morgen, met een BEETJE GELUK". 
 
B-Post rekent dus op een 'beetje geluk' om een pakje van vrijdagochtend tot dinsdag naar De Panne te brengen. B-Post heeft dus méér dan HONDERD UUR nodig om de afstand van 350km te overbruggen, oftewel aan minder dan DRIE EN EEN HALVE KILOMETER PER UUR! Eén ding is zeker: mijn pakje zal alvast niet 'geflitst' worden...

Met een beetje geluk
wordt het pakje vandaag dus geleverd. Ben benieuwd of ik 'geluk' ga hebben...
 
UPDATE: pakje geleverd dinsdagochtend, 11/09, kort voor 11.00u, "hoera" ...
 
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl