popol.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
advertenties

Aangepast zoeken
 
 
bezoek Belvilla vakantiehuizen
 
Bezoek PoPoL's webpagina's
 
verbeter je ranking op zoekmachines 
 
 
bezoek hpv.popol.eu
 
bezoek scheren.popol.eu
 
bezoek france.popol.eu 
 
bezoek lpg.popol.eu

bezoek duitsedoggen.popol.eu
 
speel sudoku bij popol.eu
 
bezoek Walterito's fototentoonstelling
 
Martine Tanghe is Back
 

Martine Tanghe is Back

 
‘3 september is in vele opzichten een bijzondere dag.' Zo begon VRT-nieuwsanker Martine Tanghe gisteren het journaal van zeven uur. Officieel was het een bijzondere dag omdat het de eerste schooldag was. Maar tussen de lijntjes door gaf La Tanghe te verstaan dat ook haar rentrée (ook de Franse term voor 'terug naar school') niet onopgemerkt voorbij ging.
 
Martine Tanghe was sinds vorig jaar afwezig van de buis, nadat er borstkanker werd vastgesteld.  In 2007 was Tanghe samen met Ann Nelissen en Chris Lomme nog te bewonderen geweest op de grote affiches van de stichting Kom op Tegen Kanker.
 
 
 
Dat Tanghe duidelijk weer zin had in haar werk mocht minister van Onderwijs Pascal Smet meteen al aan den lijve ondervinden, toen hij door het nieuwsanker onder vuur genomen werd op deze eerste school- annex werkdag. Martine Tanghe is back en dat zullen we geweten hebben.
 
Voor de Nederlanders die dit lezen is Martine Tanghe misschien alleen maar bekend van Het Grote Dictee der Nederlandse Taal, maar in Vlaanderen is de 56-jarige een van de populairste televisie coryfeeën.
 
 
 
 
 
Zo is 'ons Martine' bekend en geliefd in Vlaanderenland: een hardwerkende moeder die al jarenlang het uithangbord van de VRT-nieuwsredactie is. En toch heeft het maar een haar gescheeld of Martine was in het verdomhoekje geraakt, nadat zij in de jaren '80 in bikini poserend op de cover van het weekblad HUMO verscheen. Tanghe maakte toen een wereldreis en hield in het tijdschrift een soort dagboek bij. De toenmalige BRT-top kon er destijds niet om lachen.
 
En dankzij dat verdomde internet staat die vervloekte foto hier nu wéér te kijk ... 
 
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl