popol.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
advertenties

Aangepast zoeken
 
 
bezoek Belvilla vakantiehuizen
 
Bezoek PoPoL's webpagina's
 
verbeter je ranking op zoekmachines 
 
 
bezoek hpv.popol.eu
 
bezoek scheren.popol.eu
 
bezoek france.popol.eu 
 
bezoek lpg.popol.eu

bezoek duitsedoggen.popol.eu
 
speel sudoku bij popol.eu
 
bezoek Walterito's fototentoonstelling
 
Fietsersbond trap door

De Vlaamse fietsersbond wil, naar aanleiding van een recent aantal ongevallen waarbij fietsers betrokken waren, de maximum snelheid op de Vlaamse wegen reduceren tot 30 , 50 en 70 km/u.

Nu is er wel reden om bezorgd te zijn om de veiliheid van de fietser, maar als je hun redenering zou volgen, dan moet er binnenkort weer voor iedere automobilist een man met een rode vlag stappen, terwijl de fietsers zelf als gekken mogen blijven rijden en het verkeersreglement aan de laars lappen.

Diezelfde fietsersbond, die zogezegd 'bezorgd' is om het welzijn van de fietsers, vertikt het zelf om veiligheidsmaatregelen voor de fietser te promoten. Zij zijn tegen fietshelmen, fluohesjes en wat dies meer, want """dat zijn allemaal 'beschermende' maatregelen die alleen maar noodzakelijk zijn wanneer de veiligheid van fietsers door de overheid niet kan gegarandeerd worden."""

Dus de wielertoerist die vandaag dodelijk verongelukte, omdat hij over het midden van de rijbaan reed, (en niet op het fietspad) en daarbij in een groef ten val kwam, krijgt van de fietsersbond gelijk. Verkeersanarchie en wielerterrorisme: dat moet kunnen.

De arrogantie van de fietsersbond wordt pas duidelijk als je ziet met welk soort foto's ze leden proberen aan te trekken:

Een passagier op de bagagedrager, geen twéé remmen, geen bel, geen reflectoren in de wielen, geen reflektor vooraan, geen reflector achteraan.

=maar liefst ZES overtredingen op de Belgische Wegcode!

Dz fietsersbond? Duidelijk een geval van balk in het oog...

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl