popol.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
advertenties

Aangepast zoeken
 
 
bezoek Belvilla vakantiehuizen
 
Bezoek PoPoL's webpagina's
 
verbeter je ranking op zoekmachines 
 
 
bezoek hpv.popol.eu
 
bezoek scheren.popol.eu
 
bezoek france.popol.eu 
 
bezoek lpg.popol.eu

bezoek duitsedoggen.popol.eu
 
speel sudoku bij popol.eu
 
bezoek Walterito's fototentoonstelling
 
Lekker van bij ons???

De Belgische krant "Het Nieuwsblad' heeft een dagelijkse kookrubriek, die als bijschrift 'lekker van bij ons' draagt.

De ene dag is het al wat verder van huis dan de andere, maar vandaag werd er weer een record gebroken: met publiceert een recept voor een... INDISCHE curry, met als ingrediënten onder meer gember, currypasta, kurkuma, koriander en kokosmelk.

Voor de 35 Indiërs die als informatici bij Telenet werken, is dit gerecht inderdaad 'lekker van bij ons', maar voor Jan met de pet is het een ver-van-mijn-bed receptuur...

 

Voor onze Trukse vrienden was er op 15 januari 2014 een bereiding met lahmacun, oftewel 'Turkse pizza'...

 Vandaag (22/01/14) een typisch, hue, Limburgs gerecht:

Op 28 januari 2014 bleek het dagrecept 'van bij ons' voor fotografen bedoeld...

 Voor de Vlaming die zich graag in rokken hult? (13/02/14)

Voor de 'Vlaming' die dagelijks zijn sombrero opzet was er op 19 ferbruari 2014 deze vleesloze schotel:

 

Onze Indisch gezinde Vlaming werd op 20/02/14 nog maar eens verwend, dit keer met een curry met exotische garnalen en bataat :

 

Maar het (voorlopig) hoogtepunt van onbeschaamdheid moet toch wel onderstaand recept zijn:
Op 24 februari '14 prersteerde Het Nieuwsblad het om -zonder schaamrood- een 'aardappeltaart met Reblochon' voor te stellen als een zelfbedacht recept 'van bij ons'.

Dit terwijl iedere francofiel weet dat Reblochon een Franse kaas uit de Savoie is, en dat dit recept, met aardappelen en spekblokjes, daar bedacht werd en er tartiflette heet.

 

 


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl